Coloria Linnea Titan Talomaali

14,00 119,00 

Voiko paras ja myydyin ulkomaalimme olla vieläkin parempi? – Kyllä se voi olla.

Poista
tuotetunnus (SKU) 240b8da1cffc Osasto:

Kuvaus

Coloria Linnea Titan Talomaali

Voiko paras ja myydyin ulkomaalimme olla vieläkin parempi? – Kyllä se voi olla.

 

Ajat ja olosuhteet ovat muuttuneet ja muuttuvat koko ajan, siksi myös Linnea Talomaalin oli aika uudistua. Perusreseptiltään yli kolmikymmenvuotias klassikko on kevyehkön nuorennusleikkauksen jälkeen taas nuoruuden intoa puhkuen kaikin puolin parasta, mitä vesiohenteiselta ulkomaalilta voit vain toivoa!

Linnea Titanin sideaineena käytetään täysin uutta erikoisakrylaattia, joka takaa ennen näkemättömän UV-säteilyn keston, muita sideaineita paremman sään ja pakkasen keston sekä entistä paremman hengittävyyden. Maalipinta päästää kosteutta sisäänpäin perinteisiä akrylaattimaaleja vähemmän mutta päästää mahdollisen kosteuden taas alustassa lävitseen entistä paremmin. Erikois-sideaineensa vuoksi maalipinta hylkii paremmin likaa ja muita epäpuhtauksia, pitäen homeen ja muun kasvillisuuden poissa tehokkaammin. Tartunta on moitteeton niin uudella, teollisesti pohjamaalatulla kuin erityyppisillä vanhoilla maaleilla maalatuilla pinnoilla. Linnea Titan myös peittää muita ulkomaaleja paremmin, jopa tummissakin sävyissä. Tämän kaiken lisäksi Linnea Titan on entistä turvallisempi käyttää, varsinkin paljon maalaaville ammattimaalareille – Linnea Titan on APEO- ja formaldehydi – vapaa tuote.

Jos haluat parasta puutalollesi – valintasi on Linnea Titan!

Tyyppi: Vesiohenteinen, puolihimmeä erikoisakrylaatti-sideaineinen ulkomaali.

Käyttö: Käsittelemättömien, teollisesti pohjamaalattujen tai aikaisemmin erityyppisillä ulkomaaleilla, puunsuojilla tai kuullotteilla maalattujen ulkopintojen maalaukseen. Myös vanhat alkydi- ja öljymaalipinnat. Esim. lautaverhoillut ulkoseinät, pielilaudat, räystäänaluset, puuaidat ulkona jne.

Purkkikoot: 0,9 , 2,7 , 9 ja 18 L

Maalaustuoteryhmä 2012: 461

Pohjat: A- ja C- pohja, valmis punainen

Sävytys: Sävytettävissä markkinoilla olevien värikarttojen mukaan

Koodi: 540-545

Ohenne: tarvittaessa vesi

Riittoisuus: Pohjamaalauksessa ja uudella pinnalla 5 – 6 m², ennen maalatuilla pinnoilla ja pintamaalauksessa 6 – 8 m² / litra

Kuiva-ainepitoisuus: n. 40 %

Kiiltoaste: 4 (RT-luokitus) puolihimmeä

http://www.coloria.fi/maalaustuotteet/coloria_linnea_talomaali_titan.html

Etkö löytänyt sopivaa sävyä?

SuperRaksalla on valikoimassa Teknoksen sävyt. Jos sinulla on Tikkurilan sävykoodi, ota yhteyttä ja etsitään sinulle oikea sävy.

Huomioithan, että tietokoneen näyttö voi vääristää todellisia värisävyjä. Jos et ole varma tilaamastasi värisävystä, suosittelemme aina tilaamaan ensin valitsemastasi sävystä pienemmän purkin, jolla voit suorittaa koemaalauksen.

Lisätiedot

Paino 1.16 kg
Valitse purkkikoko

, ,

Valitse sävy

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,