Coloria Aino Kuultosuoja

14,00 85,00 

Luonnonöljypohjainen, hengittävä kuullote hirsi- ja lautapinnoille ulkona.

Poista
tuotetunnus (SKU) cfee83a3058a Osasto:

Kuvaus

Coloria Aino Kuultosuoja

Luonnonöljypohjainen, hengittävä kuullote hirsi- ja lautapinnoille ulkona.

Aino Kuultosuojalla suojaat erilaiset puupinnat ulkotiloissa auringon ja sään aiheuttamilta rasituksilta. Luonnonöljypohjaisena tuotteena Aino imeytyy hyvin puuhun ja muodostaa hengittävän, kalvoa muodostamattoman pinnan. Aino on sävytettävissä eri kuultavien värikarttojen mukaan. Parhaan UV-suojan saavuttamiseksi, suosittelemme Aino Kuultosuojan käyttämistä sävytettynä. Vesiohenteisena tuotteena käyttäjäystävällinen ja mietotuoksuinen ja maalausvälineiden puhdistus on helppoa.

Tyyppi: Vesiohenteinen, luonnonöljypohjainen kuullote ulkokäyttöön. Muodostaa luonnollisen, hengittävän, puuta säärasituksilta ja sävytettynä UV-säteilyltä suojaavan kuultopinnan.

Käyttö: Sahattu ja höylätty uusi puupinta ulkona, tai aiemmin kalvoa muodostamattomilla kuultavilla puunsuojilla tai kuullotteilla käsitellyt pinnat. Hengittävyyden ja luonnonöljysideaineensa myötä hyvä vaihtoehto hirsitalojen, -mökkien ja -saunojen ulkopintoihin. Terassit, puupylväät, puutarhakalusteet, aidat, kesto- ja kovapuupinnat jne.

Purkkikoot: 0,9 , 2,7 ja 9 L

Maalaustuoteryhmä 2012: 481

Maalaustarvikeryhmä 2001: 80

Pohjat: väritön EC-pohja

Sävytys: Sävytettävissä markkinoilla olevien kuultavien värikarttojen mukaan

Koodi: 500 Ohenne: tarvittaessa vesi

Kuiva-ainepitoisuus: 24 %

Riittoisuus: Sahapinnalla riittoisuus n. 5 – 8 m², höyläpinnalla n. 8 – 11 m² / litra

Kiiltoaste: Ei määriteltävissä

http://www.coloria.fi/maalaustuotteet/coloria_aino_kuultosuoja.html

Etkö löytänyt sopivaa sävyä?

SuperRaksalla on valikoimassa Teknoksen sävyt. Jos sinulla on Tikkurilan sävykoodi, ota yhteyttä ja etsitään sinulle oikea sävy.

Huomioithan, että tietokoneen näyttö voi vääristää todellisia värisävyjä. Jos et ole varma tilaamastasi värisävystä, suosittelemme aina tilaamaan ensin valitsemastasi sävystä pienemmän purkin, jolla voit suorittaa koemaalauksen.

Lisätiedot

Paino 1.16 kg
Valitse purkkikoko

, ,

Valitse sävy

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,